topbanner grønt hus værelse 1

Nybyggerne 2021: Kontoret i grønt hus

Hjemmekontoret i grønt hus er både funktionelt og praktisk, men samtidig er hyggen og personligheden bragt ind i rummet. Den store væg-til-væg reol med indbygget alkove er betagende og iøjnefaldende som den står helt rå. Rummet emmer af detaljer og personlighed og indbyder til fordybelse og koncentration.

Du kan ikke se dette indhold, da du ikke har accepteret alle cookies - Klik her for at ændre dit samtykke

Hjemmekontor med personlighed

Det genbrugte, solide træbord giver plads til at kunne arbejde og fordybe sig i gode bøger eller spændende artikler. Det lidt slidte og rå udtryk passer fint til resten af rummet, og træbordpladen harmonerer med den store vægreol. To af væggene er malet med Jotun Lady vægmaling i farven Free Spirit. Farven har en klar blå tone med grønt i undertonen og bringer en forfriskende energi til rummet. I kontrast til den grønblå farve er en af væggene og loftet malet i Dyrups varme beige Sourdough, som bringer en ro ind i rummet. Ved at male loftet i samme farve bindes rummet.

nybyggerne værelse 1 i det grønne hus

Der er tænkt over detaljerne i Caroline og Reeces hjemmekontor. Den blålige nuance i de polstrede stole matcher tonen på væggen, ligesom madrassen i alkoven er i samme nuance. Det giver en fornemmelse af at hele rummet er gennemtænkt. Opslagstavlen i kork passer til rummets rå, retro udtryk og bidrager med personlighed og varme.  

Væg-til-væg reol

Den store væg-til-væg reol er bygget ind i væggen og virker derfor som et naturligt element i indretningen. Der skabes plads til et hjemmebibliotek med en stor bogsamling, mens de yndige nipsting skaber en kontrast til det store møbel. Alkoven giver følelsen af at der er flere dimensioner i rummet, og giver en enorm hygge. Med det dybe vindue har du en læseplads hvor du kan leve dig ind i din egen verden, eller du kan nyde de smukke omgivelser udenfor.

Caroline og Reece har overordnet set lavet rene, vandrette linjer, som skaber en ro over det store møbel. De lodrette linjer er mere forskudte, hvilket tilføjer et spil og en livlighed i rummet. Hvis du selv vil kaste dig ud i at bygge din egen væg-til-væg reol, kan du tænke lige præcis de elementer som du har brug for, ind i møblet. Du kan eksempelvis gøre plads til en skrivebordsplads, du kan lave lukkede skabe, og du kan male den eller lade den stå rå som Caroline og Reece har gjort her.


    væg-til-væg reol og skrivebord i træ

    Materialeliste

    Materialelisten er vejledende. I din lokale Davidsen hjælper vi dig altid med at finde de helt rigtige materialer til dit gør-det-selv-projekt.

    stregtegning af reol med alkove

    UDFORSK VÆRELSERNE


    nybyggerne gult hus værelse 1

    Gult hus
    Bliv inspireret til det ultimative aktivitetsrum med plads til både klatrevæg, bordtennis og projektor til filmaftenerne.

    nybyggerne rødt hus værelse 1

    Rødt hus
    ​​​​​​​
    Indret gæsteværelset med kontrastfarver og malede PVC-rør som Martin og Lucas har gjort det i deres værelse.

    nybyggerne blåt hus værelse 1

    Blåt hus​​​​​​​
    Snorkel og dykkerbriller i vinduet, en rød paddel, der hænger fra loftet, og vægge og møbler i blå nuancer. Værelset i det blå hus har tydelige referencer til sejlsport.

    Find mere inspiration på vores Instagram

    Instagram ikon